Valparnas sida

Uppfödning av Rhodesian Ridgeback i liten skala


Linda Calamnius, 070 - 332 6756, Risänge 22, 824 94 Hudiksvall, linda.calamnius@live.se

Valparnas sida


På den här sidan kommer information om valparna.

Den uppdateras allteftersom.

(senaste uppdateringen 2020-03-25).


Jag känner mig försiktigt optimistisk att Kiva är dräktig. Idag, 25/3, kräktes hon på morgonen. Det är ett tecken på att hon möjligen är dräktig. Jag håller tummarna!


Känner du att du har tid för en liten familjemedlem så hör av dig!

Så här går det till att köpa valp av mej:

Söta som små sockerbitar! Kiva och Diezels valpar 2017. "Lill-patronen" högst upp till vänster är valpen jag behöll, min Sixten. 

Jag har fri prövningsrätt av valpköpare då det är viktigt att valparna kommer till ett bra hem.


När du köper en valp från Kivuleinis kennel får du en valp som är veterinärbesiktad, microchippad och har stamtavla från SKK. Den är försäkrad för dolda fel. Dessutom har din nya familjemedlem tränats i att åka bil och  kommer att vara miljötränad i olika miljöer.  Den sover hela nätter och är van vid hantering som kloklippning m m. Du som valpköpare får livslång support. Det är bara att ringa när du behöver. Även mitt i natten. När du hämtar valp får du förutom SKK's köpeavtal med ett dokument som heter "Råd för valpköpare" samt en matlista för valpen. Du får med en påse med det foder den är van vid,  en bit fäll som luktar hemma och en leksak.  Du får också ett medlemsskap i rasklubben (Svenska Rhodesian Ridgeback Sällskapet - SRRS).